PRŮMYSLOVÉ NÁTĚRY BARIL

Vítejte na stránkách společností Baril Coatings BV a Inchroma s.r.o.!

Vážíme si toho, že si významný nizozemský výrobce průmyslových nátěrových hmot vybral z řady zájemců pro reprezentaci na českém trhu právě firmu Inchroma s.r.o.. Společným cílem producenta a distributora je nabídnout českému trhu prvotřídní kvalitu produktů spolu s poradenským servisem včetně doporučení vhodných průmyslových nátěrových systémů v souladu s ČSN ISO EN 12944 a aplikačních technologií.

Průmyslové barvy BARIL Antikorozní nátěry BARIL Průmyslové barvy BARIL Průmyslové nátěry BARIL Antikorozní nátěry BARIL Průmyslové barvy BARIL Antikorozní nátěry BARIL Průmyslové nátěry BARIL Průmyslové barvy BARIL Průmyslové nátěry BARIL Antikorozní barvy BARIL

Články

8.11.2009 - Průmyslové vrchní nátěry kovů a plastů

UniBar EV, UniBar ISO Primer DCC, UniBar TC

Rychle vytvrzující , přirozeně schnoucí dvoukomponentní průmyslové DCC základy a výrobky vhodné pro speciální aplikace.

PoluRan HS

Vynikajicí dvousložkové silnovrstvé polyuretanové primery a finální nátěry. Mají vysoký obsah pevných látek a extremní životnost.

 PoluRan i2 DCC

Rychle schnoucí řada produktů unikátního dvojího vytvrzování DCC. Mají vysoký obsah pevných  látek. Jsou určeny zejména pro průmyslové aplikace tam, kde je vyžadováno extrémně rychlé schnutí, které dokonce překonává technologii práškových barev. Aplikuje se bez přisoušení, čímž se šetří náklady na energii.

 PoluRan MC AL

Jednosložkový vlhkem vytvrzovaný polyuretanový nátěr s extrémní odolností. Lze jej aplikovat i za nízkých teplot na vlhký podklad.

 AquaRan  a EnviCote

Vodou ředitelné jedno a dvousložkové primery a finální nátěry. Jsou vyrobeny na bázi akrylátové , alkydové , uretanalkydové a polyuretanové chemie. Tyto produkty  pokud jsou spravně aplikovány za doporučených podmínek, splňují nebo převyšují provedení a odolnost tradičních ředidlových nátěrů.

 


INCHROMA s.r.o., Zátor 185, 793 16 Zátor, Tel: 554 625 700, Fax: 554 625 934
Copyright © 2009 - Baril.cz - všechna práva vyhrazena

webdesign by web-evolution